مولوی میربلوچ زهی گفت: بانوان ما باید در همه زمینه ها حضرت زهرا (سلام الله علیها) را الگوی خود قرار دهند، در زمینه تربیت فرزندان، اخلاق و رفتار نیکو و علی الخصوص در زمینه حجاب که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشند.
امام جمعه اهل سنت کیش با گرامیداشت میلاد حضرت زهرا (س)، گفت: تاریخ چنین بانویی که علاوه بر وظیفه فرزندی، یار واقعی پیامبر رحمت (ص) بود را در خود سراغ ندارد.
امام جمعه اهلسنت ارومیه گفت: در دوران ستمشاهی، تمامی اقشار جامعه اعم از ترک و کرد در کنار هم و به صورت برادروار بر علیه رژیم شاه قیام کرده و مبارزه میکردند که نشان دهنده وحدت و اخوت مردم این دیار است.
یکی از فعالان فرهنگی اهل سنت نوشت: پیامبر خوبیها صلیاللهعلیهوآلهوسلم نمونۀ انسان کاملی است که اخلاق و سیرۀ مدیریتیاش در جامعه، الگویی از مدیری بهتماممعنا و درعینحال موفق در رشد و تعالی مادی و معنوی جامعه را فراروی بشر قرار میدهد.
اولین اجلاسیه مشترک مدیران مدارس علمیه اهل سنت با مدیران مدارس علمیه تهران به همت مدرسه راهبری علم و عمل این اداره کل و با همکاری اداره کل فرق، ادیان و مذاهب اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می شود.
ماموستا عبدالسلام محمدی گفت: یکی از نقشه های دشمن سبک کردن و کم ارزش جلوه دادن علما، اندیشمندان و بزرگان دین است. لذا از همه مردم بخصوص جوانان عزیز خواستاریم قدر و منزلت بزرگان را درک کرده و به بزرگان و مفاخر خود افتخار و قدردان آنها باشند.
امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: روحانیون اهل سنت و اهل تشیع در کرمانشاه به یک تقریب کامل رسیده اند و همین امر باعث شده است که دشمنان نتوانند که برنامه های استکباری و استعماری خود را در این سرزمین و استان پیاده کنند.
امام جمعه اهل سنت ایرندگان گفت: تقریب مذاهب باعث قوی شدن و قدرتمند شدن اسلام در جهان می گردد و دشمنان اصلی اسلام از جمله آمریکا و اسرائیل با این اتحاد هرگز نمیتوانند بر مسلمانان سلطه یابند.
مولوی کریم زایی گفت: در اصول، همه فقهای شیعه و سنی به خدای متعال، پیامبر اسلام، قرآن مجید، آخرت و معاد و نماز اعتقاد دارند، اما در فروع دین هر کس به اندازه درک خود، استدلال و اجتهاد می کند.
مدیر مدرسه علمیه اهل سنت چنارلی استان گلستان، بیان کرد: شهادت سردار دلها شهید سلیمانی سلمه ای بزرگ بر پیکره اسلام بود؛ خون این شهید بزرگوار مایه جوشش هزاران سلیمانی دیگر در سراسر جهان خواهد شد.
رئیس مشایخ حزب حاکم پاکستان گفت: صوفیان اهل سنت پاکستان اعتقاد راسخی به اهل بیت (ع) دارند و معتقدند که دین اسلام بدون محبت و عشق و ارادت به اهل بیت( ع) کامل نمی شود.
یک فعال فرهنگی اهل سنت نوشت: نماز مهمترین رُکنِ تمام ادیان آسمانی بوده است؛ فریضهای که تمام پیامبران پس از ایمان به خداوند، موظّف به تبلیغ و اقامهٔ آن میان مردم بودهاند.